Čestitka povodom Dana grada Đurđevca

Svim građankama i građanima grada Đurđevca upućujemo iskrene čestitke povodom 23. travnja Dana grada Đurđevca te blagdana njegovog zaštitnika svetog Jurja!

Županija mnogo pažnje pridaje ravnomjernom razvoju svih svojih krajeva, a ulaganjima u Đurđevac doprinosimo njegovom razvoju i povećanju životnog standarda stanovnika tog područja. Najvažnija ulaganja odnose se obrazovanje, zdravstvo, prometnu i vodnokomunalnu infrastrukturu te kulturnu i prirodnu baštinu.

Strukovna škola Đurđevac dio je 60 milijuna kuna vrijednog projekta Centra kompetentnosti koji će unaprijediti srednje strukovno obrazovanje, đurđevačka Gimnazija postala je Centar izvrsnosti, uz novouređeni laboratorij za još bolje znanstvene uspjehe naših učenika, a građani Đurđevca i okolnih općina dobili su dodatni tim hitne pomoći – Tim 2 – s ciljem dostupnijih i kvalitetnijih medicinskih usluga. Brinemo o zaštićenim dijelovima prirode, s posebnim naglaskom na Đurđevačke pijeske, kako bi u ljepotama naše bioraznolikosti mogle uživati nove generacije, a od velikog nam je značaja i ulaganje u sakralne objekte.

Uspjeh Đurđevca i svake naše sredine uspjeh je i Županije te vam želimo da ostvarite sve planove, kao i da zajedničkim radom stvorimo uvjete za još bolji i kvalitetniji život naših građana. Kao i dosada, Koprivničko-križevačka županija na raspolaganju Vam je za svu potrebnu pomoć i podršku.

Od srca Vam želimo sretan rođendan Đurđevca!

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i
predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar

Pratite nas na društvenim mrežama!