Cijepljenje u Križevcima protiv COVID-a 19

Povodom nastavka kampanje “Misli na druge, cijepi se”, danas je u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima održan još jedan punkt za cijepljenje.

Na punktu su bili prisutni župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, zamjenik župana i načelnik županijskog stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić, gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn, njegov zamjenik Mario Martinčević, zatim doktor Darko Radiček iz županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Ratimir Ljubić je u kratkom obraćanju za medije kazao kako se u Križevcima cijepi drugom dozom Pfizer cjepiva, te kako se na području županije još uvijek procjepljuju osobe starije od 65 godina i kronični
bolesnici, a čim se završi procjepljivanje te grupe stanovništva, krenuti će s cijepljenjem radno aktivnog stanovništva. Zahvalio je svom medicinskom osoblju koje sudjeluje u cijepljenju i gradu Križevcima, te gradskom
društvu Crvenog križa, te je apelirao još jednom na odgovorno ponašanje i neodlazak na okupljanja ukoliko to nije prijeko potrebno.

radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!