Imendan danas slave osobe imena Larisa i Irina. Sretan imendan!

Larisa svoje ideje i iskustva ne nameće drugima; premda uzima puno k srcu, jer je lako ranjiva. Njezina pokorna narav može joj naštetiti: Larissa ponekad postane ljubavnica oženjenih muškaraca, ulazi u sumnjive veze s mladima i tada ne može pronaći hrabrosti da prekine te veze.

Izvana je Larisa zatvorena, ne voli biti iskrena. Često se u potpunosti posvećuje poslu i cijeli svoj život može posvetiti svom voljenom poslu. Žene s ovim imenom kreativno su nadarene, postižu uspjeh u lingvistici, filologiji, programiranju. Larisa, učiteljica sirotišta, može djeci zamijeniti majku. Svim srcem voli djecu koja, osjećajući njezinu mekoću, sjede Larissu na vratu. Istodobno, ne može joj se uskratiti uvid, ona ima talent odgajatelja, djecu ne uči uzvicima i prijetnjama, već nježnošću, strpljenjem i poticajima.

Irina je vrlo popularno žensko ime. U određenim razdobljima u Rusiji nazivali su svaku petu djevojku. Danas su te djevojke već odrastale, svaka ima svoj utvrđeni karakter i vlastitu sudbinu, koja je, naravno, individualna, ali ima mnogo zajedničkih značajki uzrokovanih imenom.

Odrasla Irina će najvjerojatnije završiti školu s medaljom i uložit će sve napore da se upiše na visokoškolsku ustanovu. Ona jasno razumije što želi u životu i namjerno će ići prema njoj.

Izvor: hr.info-4all.ru Foto: šv

Pratite nas na društvenim mrežama!