Mihaela Šatvar osvojila 2. mjesto na Državnom natjecanju iz latinskog jezika

Nakon održanog Županijskog natjecanja iz klasičnih jezika 22. 3. 2021., stigao je poziv na Državno natjecanje a potom nakon Državnog natjecanja i rangiranje najuspješnijih učenika u kategoriji općih, jezičnih, prirodoslovno-matematičkih gimnazija iz latinskog jezika. 

Učenica naše Gimnazije Mihaela Šatvar osvojila je 2. mjesto na Državnom natjecanju iz latinskog jezika koje se održalo u četvrtak, 22. 4. 2021. godine u našoj Školi sukladno svim epidemiološkim mjerama. Konkurencija je bila više nego jaka: od ukupno 18 pozvanih na natjecanje, čak 16 ih je bilo iz najvećih i najjačih zagrebačkih gimnazija i iz jedne splitske prirodoslovno-matematičke gimnazije. 

Čestitke i veliki pljesak za našu Mihaelu, želimo joj i dalje veliko znanje i trud da nas što više razveseli svojim uspjesima, a prvi veliki podvig je državno natjecanje iz hrvatskog ove godine. Želimo joj svako dobro i što bolji uspjeh. Mentori učenici su iz hrvatskog jezika Martina Jurišić prof., a iz latinskog Tvrtko Milunović, prof. 

Omnia optima ac magnum successum etiam in quibuslibet ceteris nostrae Michaelae optamus!

Našoj Mihaeli želimo sve najbolje i veliki uspjeh u bilo kojem ostalom pothvatu!

Pratite nas na društvenim mrežama!