Otvoren novi Robin market u Drnju!

U ulici Pemija 40 u Drnju u petak 16. travnja, Trgovine Robin iz Križevaca otvorile su četrdeset i osmu trgovinu na području Koprivničko – križevačke, Bjelovarsko – bilogorske te Varaždinske županije.


Kao i uvijek, otvorenje je prošlo u ugodnom ambijentu, uz ukusnu zakusku i piće dobrodošlice, a sve u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Naše susretljivo prodajno osoblje i bogata ponuda raznolikog asortimana, već su prvog dana privukli veliki broj kupaca. 

Novi Robin market otvoren je za vas od 6 do 21 sat od ponedjeljka do subote te od 7 do 14 sati nedejljom ili praznikom.

Uvjereni smo da će Vas novi Robin market ugodno iznenaditi ambijentom, asortimanom, kontinuiranim akcijama te mogućnosti da možete nabaviti svježe i tople kroasane, svježe sendviče, bureke, kruh, rashlađena pića, svježe meso u pliticama ili nešto što Vam je potrebno iz naše bogate ponude od gotovo 3.000 artikala.

Zadovoljan kupac je naš najvažniji cilj! U tom pravcu je usmjerena naša poslovna filozofija koju ćete najlakše moći primijetiti kroz širinu i izbor ponuđene robe u svim kategorijama, politiku cijena, ugodan ambijent, higijenu, veliko parkiralište te ljubazan odnos našeg prodajnog osoblja prema Vama, dragi kupci.

“Uz sve aktualne dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, povodom otvorenja, za sve naše nove kupce u Drnju pripremili smo akciju dobrodošlice koja će vrijediti sve do nedjelje 25. travnja. 
Toplo se nadamo da će novi Robin market u Drnju ispuniti očekivanja svih naših novih kupaca te da će biti dobro prihvaćen, kao i velika većina Robin marketa na koprivničkom području. Dobro nam došli” – poručuju iz Robin trgovina.

Izvor i foto: Robin trgovine

Pratite nas na društvenim mrežama!