Plan cijepljenja radno aktivnog stanovništva

S ciljem da se maksimalno pojednostavi i troškovno minimizira postupak cijepljenja radno aktivnog stanovništva protiv bolesti COVID-19 i radi zaštite zdravlja obrtnika i njihovih zaposlenika, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije pozivaju obrtnike da dostave popis zaposlenika koji se žele cijepiti.


Županijski Stožer civilne zaštite će u suradnji sa  Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije organizirati kolektivno cijepljenje na punktovima u gradovima Koprivnica, Križevci i Đurđevac. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije će obavijestiti sve obrtnike koji će prijaviti svoje zaposlenike o mjestu i terminu cijepljenja. Mole se svi prijavljeni da se drže dobivenih termina.

Planira se da će cijepljenje radno aktivnog stanovništva početi početkom svibnja 2021. godine, a sve ovisi o dinamici pristizanja cjepiva i završetku cijepljenja I. kategorije stanovništva. (Obrtnička komora Koprivničko-križevačka)

Pratite nas na društvenim mrežama!