Policijski službenici naše županije proteklog su tjedna imali pune ruke posla

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno devet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja držanja životinja bez nadzora, tučnjava, drsko ponašanje, lažno predstavljanje i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno sedam osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od kojih pet s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđena vozačica bicikla, a lakše troje vozača osobnih automobila. Također, ozlijeđen je vozač mopeda i putnik u osobnom automobilu, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu i požar na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 500 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!