U proteklom tjednu zabilježeno je sedam kaznenih djela, 12 prometnih nesreća, tri požara i sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih pet kaznenih djela općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno pet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja drskog ponašanja, prekršaj lažnog predstavljanja i prekršaj držanja životinja bez nadzora.   
Prekršajno je prijavljeno devet osoba.  

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila. Također, ozlijeđen je putnik u osobnom automobilu, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 35.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!