484. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11 godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 11. svibnja na redu je 484. emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Evo tko će sve nastupiti u 484. emisiji ”Blues za vas”: ALEX LOPEZ, GARAGE IN JULY, TOO SLIM AND THE TAILDRAGGERS, VOODOO RAMBLE, WALTER TROUT, SAMANTHA FISH, SHAUN MURPHY, CASEY HENSLEY Feat. LAURA CHAVEZ, JOE BONAMASSA, BOB BRADSHAW i THE JASON LEE MCKINNEY BAND.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam ponovo dolazi MARIJA GAŠPARIĆ E’LIZBETH pjevačica zagrebačkog Be Sharp Banda. Razgovaramo o njihovom albumu ”Ashes”, koji je objavljen 17. travnja 2020.godine u vlastitoj režiji i uz globalnu radijsku ABIK Radio Promotions, o njenom virtualnom nastupu na ”THE 2021 WOMEN IN BLUES”. A potom će glazbu birati sama Marija Gašparić.

U emisiji još će nastupiti: RUMBLIN’ TROUBLE, MICK CLARKE,MIKE ZITO, BOK BLUES, SUNNYSIDERSI i GILES ROBSON.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Look out”, koja nam dolazi sa zadnjeg albuma ”Spider In My Stew” BOB CORRITORE & FRIENDS, a koji će biti objavljen 14. svibnja preko izdavačke kuće VizzTone Label Group i uz globalnu radijsku promociju promotivne kuće & BratGirl media. U pjesmi ”Look Up” Bob Corritore feat. Alabama Mike.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20:00 do 22:00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!