485. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11 godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 18. svibnja na redu je 485.emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Evo tko će sve nastupiti u 485.emisiji ”Blues za vas”: BOB CORRITORE & FRIENDS, DONNA HERULA, THE REVEREND SHAWN AMOS, MICK FLEETWOOD & FRIENDS, BILLY F GIBBONS, DUSTIN ARBUCKLE & MATT WOODS, WATERMELON SLIM, BOB MARGOLIN, THE JASON LEE MCKINNEY BAND, RUMBLIN’ TROUBLE i ROBERT BILLARD AND THE COLD CALLS.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA slušamo GARAGE IN JULY, RUST RED ROMANCE a tu je onda i JIM JULY te SUNNYSIDERSe. Ovo je zapravo glazbena pozivnica da i sljedeći utorak budete uz nas, jer ova ekipa dolazi u goste i svirati će uživo u studiju Radija Križevci.

U emisiji još će nastupiti: ROB STONE Feat. ELENA KATO & HIROSHI EGUCHI, CLARENCE SPADY, BIG CHIEF MONK BOUDREAUX, BOK BLUES, JP WILLIAMS BLUES BAND featuring EKAT PEREYRA, TOMISLAV GOLUBAN, REVEREND FREAKCHILD. VOODOO RAMBLE .i TOO SLIM & THE TAILDRAGGERS..

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu novi singl ”Too Much Like I Care”, koju izvodi POLLY O KEARY AND THE RHYTHM MAKERS.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20:00 do 22:00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!