486. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11 godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i ljubiteljima dobre glazbe.

Ovaj utorak 25. svibnja na redu je 486. emisija ”Blues za vas”, koja će večeras imati svoje specijalno izdanje i biti će posvećena obilježavanju 55 godina Radija Križevci i 11 godina radijske emisije Blues za vas.

Evo tko će sve nastupiti u 486. emisiji ”Blues za vas”: KERRY KEARNEY, GILES ROBSON i DONNA HERULA.

A potom nam u goste stižu SUNNYSIDERSi i JIM JULY, koji će svojom svirkom uživo obilježiti ovako nama značajne obljetnice.

Nakon našeg druženja,razgovora i ”live” svirke u emisiji predstavljam dva nova singla jedan ”662” potpisuje CHRISTON ”KINGFISH” INGRAM, dok drugi ”I Am” izvode LAURA RAIN AND THE CAESARS.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Since My Baby Left Me” koju izvodi MIKE GOUDREAU, a koja nam dolazi sa albuma ”The Isolation Blues”, objavljenog u vlastitoj režiji 8. travnja i uz svjetsku radijsku promociju promotivne kuće ZEB Media.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20:00 do 22:00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!