Čak 200 zaposlenika Sberbanka priključilo se globalnom plesnom izazovu "Jerusalema"

U vremenima potresa i koronavirusa, nikada nije bilo teže poslati poruku optimizma i zajedništva. Djelatnici Sberbanka zasukali su rukave i odlučili to napraviti plesom. Uz ritam dobro poznate pjesme „Jerusalema“, čak 200 zaposlenika i 50 članova njihovih obitelji priključilo se globalnom plesnom izazovu s jednim ciljem – da budu podrška jedni drugima. 

Dobro poznati koraci snimljeni su na više od 30 lokacija diljem Hrvatske pa se tako u videu mogu vidjeti ljepote brojnih gradova – od Zagreba, Zadra, Rijeke, Osijeka, Čakovca, Splita, Varaždina, Šibenika, Slavonskog Broda pa sve do Dubrovnika.

Video promovira ljepote Hrvatske pred turističku sezonu te će biti primijećen među turistima, ali i svima onima koji istražuju ljepote Lijepe naše. 

„Pripreme su trajale više od mjesec dana. Snimali smo po kiši i vjetru, no ništa nam nije bilo problem napraviti. U ova teška vremena želimo vratiti optimizam i zajedništvo u Hrvatsku, probuditi vjeru, pokazati ljepote Hrvatske i podsjetiti da je najbitnije da smo tu jedni za druge. Željeli smo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu i pružiti im mogućnost da zajednički obilježimo razdoblje iz kojeg smo izašli jači i složniji“, izjavila je direktorica Marketinga Sberbank Tihana Mamić

Društveno odgovorno djelovanje i poslovanje sastavni je dio strategije Sberbanka. Sudjelovanjem u #jerusalemadancechallenge Sberbank se priključio izazovu kojeg je otplesalo na stotine tisuća ljudi diljem svijeta, preko mnogo gradova i država pa sve do Hrvatske. 

Link na video: https://www.youtube.com/watch?v=VlOtTKAIDWo

Sberbank d.d. je osma banka po udjelu u ukupnoj aktivi na hrvatskom bankarskom tržištu. 

Od 15. veljače 2012. godine članica je Sberbank grupe. Zahvaljujući međunarodnoj mreži Banka klijentima pruža financijsku podršku u Hrvatskoj putem 31 poslovnice u 22 grada te im pomaže i u uključivanju u poslove s inozemstvom. 

Na dan 31. prosinca 2020. godine, bilančna suma Banke iznosila je 11.057.765 tisuća kuna, dok je adekvatnost kapitala iznosila 17,81 % što ukazuje na visoku sigurnost i stabilnost banke.

Mrežna stranica: www.sberbank.hr

O grupaciji Sberbank Europe 

Sberbank Europe (Sberbank Europe AG) sa sjedištem u Beču je bankovna grupacija u 100%-tnom vlasništvu najveće ruske banke Sberbank of Russia. Grupacija Sberbank Europe je danas prisutna na ukupno osam tržišta u CEE regiji: Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe ima oko 773.500 klijenata, i upravlja mrežom od 187 poslovnica i krajem 2020. godine je imala više od 3.900 zaposlenika u Europi. Ukupna imovina Sberbank Europe iznosila je 13 milijardi eura (podaci na dan 31.12.2020.). 

Mrežna stranica: www.sberbank.at

Pratite nas na društvenim mrežama!