Drama u Bočkovcu – Napala sjekirom supruga zbog politike

SATIRA

Da politički i privatni život ne smiju ići zajedno, dokazao je jučerašnji nemili događaj iz Bočkovca koji je zamalo završio tragično. Poznatog Bočkovčana i vlasnika svinjogojske i govedarske farme Slavka Gujda (53), koji je javno iskazao simpatije prema gradonačelniku, napala je njegova žena sa sjekirom.

Kako ekskluzivno doznaje naš portal, sukob između dvoje supružnika kulminirao je kad je supruga Bara saznala da je Slavko izašao iz HSS-a i priključio se političkoj opciji križevačkih mladih, te počeo praviti ‘makinacije’ na gruntu. Naime, spomenuti Slavko osim što je promijenio stranku i to petu po redu do sada, potajno je radi financiranja predizborne kampanje sa svoje farme prodao i tri odojka te jedno tele. To je bilo dovoljno da se Bara  uhvati sjekire i pokuša ispraviti nanesenu nepravdu nihovom OPG-u. Ogorčena zbog svega, Bara nam je pristala priznati što ju je nagnalo na nasilan čin koji se sve do sada ne pamti u križevačkom Prigorju. – Svi sad krivu mene, a ja sam zapravo žrtva. Ovaj moj nakaz od muža, taj gad i lopov, opet je promenil stranku. Sad je otišel onom, onom čelniku kog je i prije podržaval. Sad je kakti nezavisni, a prije je bili u HSS. Prije HSS bil je član HSLS pa SDP-a i HDZ-a. U svim tim strankama je bil iz računa i kak bi ljude prevaral. Sad je pak kak bi se okoristil, prodal tele i tri odojka. Kad sam to čula, htela sam ga moriti. Zela sam sekiru i zamalo mu glavu odsekla. Lažov i gad koji sam gleda kak bi druge iskoristil i menja stranke kak ćarape. To ni čovek neg jeden tat. – razočarano je rekla Bara.

Barin suprug Slavko ispričao nam je nešto ipak drugačiju verziju događaja u kojemu je zamalo stradao. – To kaj veli moja žena to su laži i uvrede. Ja sam žrtva njenog terora i nasilja. Laže da sam promenil tolike stranke. U sve stranke sam ušel da bi pomogel ovom napaćenom narodu i svome križevačkom kraju. Naš kraj cvijeta, ljudi rade i nema iseljavanja, imamo nove ceste i brinemo o ekologiji, a to je zasluga naše gradske vlasti. Bara je slepa kaj ne vidi da sam sve stranke promenil jer sam vjerodostojan i principijelan. Juče sam bil u HSS, danas u ovoj gradskoj opciji i namjera mi je napadati županiju, a sutra bumo vidli. – istaknuo je Slavko i dodao kako se nada dužnosti zamjenika gradonačelnika koju bi radio volonterski za 17 tisuća kuna. (Dr)

Pratite nas na društvenim mrežama!