Iz Srednje škole "Ivan Seljanec" – učenica Claudia Bencarić sudjelovala na nacionalnoj razini kviza “Mreža čitanja”

Održana je nacionalna razina kviza Mreža čitanja u kojem je sudjelovala i Claudia Bencarić, učenica Srednje škole “Ivan Seljanec”  , 3.A razreda smjer komercijalist.

Mreža čitanja virtualni je kviz znanja i kreativnosti o pročitanim djelima. U našoj školi provodi se pod vodstvom profesora Marina Pušića i knjižničarke Maje Baksa Žeđa.

Tema je ovogodišnjeg ciklusa kviza bila knjiga, knjižara i knjižnica, prošle distopijska tematika, pretprošle putopis… Svatko se može prijaviti, a ovisno o postignućima učenici se mogu plasirati na regionalnu, odnosno nacionalnu razinu natjecanja.

S Claudiom je razgovarala Emina Mikulec, 3.A:

Na kviz sam se prijavila na nagovor prijateljice, koja je sudjelovala u kvizu prijašnjih godina, da bih stekla neka nova iskustva. Nisam očekivala da ću doći do nacionalne razine te mi je drago što sam se okušala u nečem novom. Svakako se planiram prijaviti sljedeće godine. Također, preporučila bih svima koji vole čitati ili misle da bi se pronašli u ovoj aktivnosti da se prijave sljedeće godine – otkrila je Claudia.

Emina Mikulec, 3.A

Pratite nas na društvenim mrežama!