Kako je pjevač s tikovima dokazao da nas nesavršenosti čine lijepima

Naša Albina Grčić sinoć se nije uspjela plasirati u finale Eurosonga u Rotterdamu. No, pjesmu ‘Tick-Tock’ otpjevala je bez greške i treme, uspješno je odradila i zahtjevnu koreografiju, a istaknula se i stajlingom.

Osim Albininog, posebno nas je dojmio nastup mladog Norvežanina scenskog imena Tix koji je nastupio s pjesmom naziva ‘Pali anđeo’. Bio je to poseban nastup zbog scenografije, a ponajviše zbog samog pjevača.

Naime, Tix je odjećom uprizorio palog anđela, a četvorica plesača koja su se oko njega nalazila i držala ga lancima uprizorili su demone s kojima se pjevač bori.

Usred uvjerljivog scensko-pjevačkog nastupa Tix je skinuo sunčane naočale, te sa suzama i ponosom u očima pokazao tikove. A prije nastupa otvorio je dušu i kazao kako se često osjeća depresivnim.

Sve u svemu, pokazivanjem svojih slabosti koje su zapravo naše najveće snage, dao je doznanja svim gledateljima, a posebice mlađoj populaciji kako se svi borimo s određenim ‘nesavršenostima’ koje bi trebali početi gledati kao prednosti i iz njih izvući ono najbolje. I tako je nesiguran i često depresivan dječak pun tikova, snova i mašte osvojio mnoga srca diljem svijeta jer je pokazao svoju pravu stranu koja je ujedno ona ljudska te time najljepša.

radiokrizevci.hr
Foto: Twitter

Pratite nas na društvenim mrežama!