Mario Rajn: očekuju nas četiri godine intenzivnog rada

U Križevcima je danas održano završno druženje grupe birača i kandidata s liste Marija Rajna koji je istakao da su kampanju bazirali na radu u protekle četiri godine i onome što žele postići u narednom mandatu. 

-“Kampanju smo koncipirali da bude afirmativna, da gledamo u budućnost našeg grada s osmjehom, a i danas završavamo s podjelom božura, simbolom ljubavi prema našem gradu, ali i časti. Smatramo kako politika, pogotovo lokalno kad brinemo o našim najbližima, našim susjedima, sugrađanima zaslužuje biti častan posao. Smatram kako smo nakon prvog kruga izrazito dobro ocijenjeni od strane naših građana, možemo reći da smo trostruki pobjednici izbora. Naša lista je postigla bolji rezultat nego prije četiri godine. Povjerenje koje su mi građani udijelili je znatno više nego prije četiri godine i ostaje nam se samo nadati da će u drugom krugu prvenstveno građani shvatiti kako je izlazak na izbore građanska dužnost i da upravo državnost koju slavimo u nedjelju iziskuje od nas da se državnički kao građani i ponašamo i izađemo na birališta” – pozvao je Mario Rajn građane da izađu na izbore.

Istakao je da je u kampanji govoreno kako je bitna vertikala:

-“Odbijamo i odbijati ćemo tezu da bi Križevci, zato što nemaju eventualno HDZ-ovu vlast, trebali biti zakinuti. Građani Križevaca su i građani Hrvatske i svi uplaćujemo javna sredstva u državni i lokalni proračun. Zaslužujemo napredak, zaslužujemo bolje” – rekao je Mario Rajn. 

Kazao je da ih očekuju četiri godine intenzivnog rada  kako bi Križevce učinili otvorenim gradom kao što su to činili protekle četiri godine te  istakao da su uz njega mladi ljudi, kao i oni koji donose iskustvo te kombinaciju i sela i grada.    

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!