Motociklisti, obratite pažnju na svoja vozila i dođite na besplatan pregled vozila

Od 3. do 8. svibnja u svim stanicama tehničkih pregleda na području RH odvija se besplatan pregled motocikala. Cilj ove akcije je podsjetiti motocikliste da obrate pažnju na važnost opreza i sigurnosti u prometu.

Načelnik PP Križevci Ivan Pukec osvrnuo se na akciju vezanu uz Dane preventivnih tehničkih pregleda motora i mopeda koja se svake godine provodi u Stanici za tehnički pregled u Križevcima, te je naglasio važnost sigurnosti motociklista i mopedista.

Načelnik Pukec istaknuo je zadovoljstvo s time da već dvije godine na našem području nije zabilježena nijedna motoristička prometna nesreća, te se nada se da će tako biti i dalje.

”S obzirom na vrijeme predstojeći mjeseci biti će raj za motocikliste.” – rekao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin i pozvao motocikliste da dođu tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana na besplatan pregled uz koji na poklon dobivaju ulje za podmazivanje lanca i lančanika, te motociklističku maramu.

Ivica Benčak – nadzornik Stanice za tehnički pregled vozila pričao je o važnosti provjere vozila, te nas uvjerio kako su naši limeni ljubimci u njihovim rukama sigurni.

Instruktor Vladimir Grđan govorio je o obuci kandidata autoškole prilikom koje je naglasio važnost pažnje u prometu i naglasio kako im je sigurnost djece na prvom mjestu.

Josip Brnić iz AMK Križevci naglasio je važnost korištenja opreme i uživanja u svojim limenim ljubimcima, a za sve ostalo tu je vrijedna ekipa AMK Križevci.

radiokrizevci.hr/hs

Pratite nas na društvenim mrežama!