Novi investitor u poduzetničkoj zoni “Dravska” u Koprivnici

Trgovačko društvo MARI MONTAGE j. d. o. o. potpisalo je s Gradom Koprivnicom Ugovor o osnivanju prava građenja temeljem Javnog natječaja za prodaju zemljišta/osnivanje prava građenja u Poslovnim zonama „Dravska“ i „Radnička“ donesenog na temelju Programa olakšica investitorima u poduzetničkim zonama „Dravska“ i „Radnička“. Navedeni Program predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada.
Današnjim potpisom gradonačelnika Mišela Jakšića u ime Grada Koprivnice, omogućen je daljnji razvoj trgovačkog društva MARI MONTAGE j. d.o.o. koje će u poslovnoj zoni „Dravska“ na površini od 4720 m2 izgraditi poslovnu građevinu radi pokretanja proizvodnje ventilacijske izolacije.
Uz gradonačelnika Mišela Jakšića potpisivanju su uz Maria Kajića, potpisnika Ugovora, u ime Grada Koprivnice prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar te voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.
Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom su obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja. Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

(Grad Koprivnica)

Pratite nas na društvenim mrežama!