Odgovorno za Križevce nastavit će gradonačelnik Mario Rajn!

Još jedan mandat građani Križevaca povjerili su Kandidatu grupe birača Mariju Rajnu koji je osvojio 4942 glasa, dok je Mato Devčić (HDZ) osvojio 1721 glas.
Križevci su izabrali kontinuitet u razvoju grada i realizaciji projekata koji su najavljeni. Pred starim/novim gradonačelnikom je velika obaveza da se realizira, uspješno završi i potvrdi da su građani dobro odlučili i ovog puta, te da se potvrdi teza da su Križevci i dalje najbolje mjesto u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.

“Zahvaljujem se svim biračima, mojim dragim Križevčankama i Križevčanima što su izašli na izbore usprkos velikoj prednosti iz prvog kruga. Time su pokazali odgovornost za grad u kojem žive i kojega vole. Posebno se zahvaljujem svima onima koji su svoj glas dali meni. Šaljem poruku i onim građankama i građanima koji nisu mene prepoznali kao dovoljno dobar izbor za svog gradonačelnika, u sljedećem mandatu nastojat ću ih uvjeriti kako se ne trebaju bojati krivih pogleda i bilo kakvog revanšizma, bit ću i njihov gradonačelnik jer u našim Križevcima svi smo jednako vrijedni i grad ne želim dijeliti na pobjednike i gubitnike. Izbori su uvijek pobjeda svih građanki i građana. Želim se zahvaliti svim protukandidatima, iako su pojedini kandidati išli ispod pojasa na jednoj prizemnoj razini, no moja kampanja bila je u potpunosti usmjerena na razvoj našeg grada, na afirmaciju križevačkih vrijednosti, naše tradicije i što je najvažnije – naših stanovnika. Svakome nakon ove kampanje mogu pogledati u oči, a to je ono najvažnije. Nema mjesta nikakvom trijumfalizmu, već od sutra idemo raditi na dobrobit Križevčanki i Križevčana, ova pobjeda motivira me da još jače pojačamo rad za opće dobro, za djecu, mlade, obitelji, umirovljenike i poduzetnike. Križevci su se na ovim izborima pokazali u najljepšem svjetlu, to su Križevci koje ćemo zajedno graditi za budućnost.” – poručio je gradonačelnik Mario Rajn na svojem Facebook profilu.

Pratite nas na društvenim mrežama!