Održana konferencija za medije o rezultatima akcije NICOTIANA 4

Jučer je u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati provedenog opsežnog kriminalističkog istraživanja više kaznenih djela Zločinačkog udruženja, Počinjenja kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruženja, Izbjegavanja carinskog nadzora i Nedozvoljene trgovine u akciji NICOTIANA 4.

Rezultate kriminalističkog istraživanja na konferenciji za medije predstavili su Miroslav Puž, ovlašten za obavljanje poslova načelnika policijske uprave i Romano Vaupotić, voditelj Službe kriminalističke policije.
 
Načelnik Puž je u uvodnom obraćanju pohvalio rad policijskih službenika na razrješenju ovih kaznenih djela. Naglasio je dobru suradnju s Ravnateljstvom policije, Carinskom upravom Republike Hrvatske, policijom i Carinom Republike Slovenije te s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Voditelj Službe kriminalističke policije iznio je osnovne podatke o počinjenim kaznenim djelima u ovom opsežnom kriminalističkom istraživanju koje se provodilo više mjeseci. Također, pojasnio je sam tijek kriminalističkog istraživanja, a sve s ciljem detektiranja mogućih počinitelja ovih kaznenih djela. 

Pratite nas na društvenim mrežama!