Početak upisa u Dječji vrtić Križevci 25. svibnja online putem

Poštovani roditelji,

Dječji vrtić Križevci ove godine započinje s provedbom projekta ,,Informatizacija procesa upisa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove”. Uključivanjem u navedeni projekt digitalizirati će se procesi upisa te na taj način omogućiti upis djece u dostupne programe odgoja i obrazovanja putem sustava e-Građani.
Projektom će se omogućiti pokretanje jedinstvenog zahtjeva i potpuna obrada, a usluga će biti dizajnirana na način da se uvažavaju posebnosti koje su osnivači odredili kod postupka provođenja upisa (posebni kriteriji, prednosti pri upisu i sl.)
Sustavom će se ostvariti administrativno rasterećenje roditelja/skrbnika, budući da za prijavu neće biti potrebno donositi razne potvrde (rodni list, potvrda o zaposlenju…) već se sustav te podatke sam povlačiti iz odgovarajućih registara nadležnih državnih tijela koja su dosad građanima izdavala potvrde na svojim šalterima.
Navedeni projekt provodi Ministarstvo uprave u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNET, a cilj je omogućiti upis u programe ustanove elektroničkim putem.
Postupak upisa u naš vrtić započeti će 25.05. i trajati će do 03.06.2021.
Roditelji koje neće biti u mogućnosti na ovaj način izvršiti prijavu obaviti će to uz našu tehničku podršku uz prethodnu najavu.
Upisi u program predškole (minimalni program) odvijati će se tijekom lipnja, nevezano za projekt e-Upisi te ćemo roditelje naknadno obavijestiti o terminu upisa.
Molimo sve zainteresirane buduće korisnike da za sve dodatne informacije prate mrežne stranice Dječjeg vrtića Križevci.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Uprava Dječjeg vrtića Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!