Primaju se prijave kandidata za zanimanje policajac/policajka

Policijska uprava Koprivničko-križevačka objavila je da se u Ministarstvu unutarnjih poslova primaju prijave za natječaj kandidata za zanimanje policajac/policajka.

Prijave na natječaj još uvijek traju, testiranja će se provoditi po novom, izmijenjenom Pravilniku u policijskim upravama iz kojih kandidati dolaze.
Svi kandidati koji su svoje prijave na natječaj za upis polaznika/polaznica u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini podnijeli zaključno s 18. 5. 2021., bit će testirani na području svoje županije tijekom lipnja 2021. godine, a detalji o vremenu i mjestu testiranja bit će obavljeni na službenim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.
 
Pozvani su svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju da se prijave putem obrasca primaju do 15. kolovoza ove godine na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom „za natječaj“.
 
Planira se upis 550 polaznik/polaznica u program koji će započeti najranije 20. rujna 2021. (ovisno o epidemiološkoj situaciji), a polaznici/polaznice će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe. (PU KC-KŽ)

Pratite nas na društvenim mrežama!