Provedba aktivnosti „Kluba osoba treće životne dobi“ GDCK Križevci u Orahovici

Projektni tim „Kluba osoba treće životne dobi“ Gradskog društva Crvenog križa Križevci i članice Kluba u periodu od 19.5. do 21.5.2021. godine boravili su u Centru za edukaciju GDCK Osijek u Orahovici.

Boravak u Centru za edukaciju GDCK Osijek organiziran je radi promoviranja „Kluba osoba treće životne dobi“ te razmjene iskustava, znanja i vještina korisnika, razvoja novih prijateljstava među korisnicima i učenja na primjerima dobre prakse. Članice Kluba u Orahovici su se predstavile svojim ručnim radovima, a posjetile su ih žene treće životne dobi iz Orahovice. Razmjenu iskustava i promoviranje Kluba podržale su predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije Đurđica Trbus i članica Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa Branka Hastor.

Organizacija boravka u Orahovici provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera tako da su svim članicama podijeljene zaštitne maske i dezinficijensi, te se redovito mjerila tjelesna temperatura.

GDCK Križevci nastavlja s provedbom trogodišnjeg programa „Klub osoba treće životne dobi“ te ovim putem poziva sve zainteresirane da se uključe u program i ispune svoje slobodno vrijeme raznim aktivnostima u sklopu programa Kluba.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!