U proteklom tjednu zabilježeno 18 kaznenih djela, osam prometnih nesreća, požar na prometnom sredstvu i pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta i tri kaznena djela  iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno devet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, držanje životinja bez nadzora i prekršaj vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana.
Prekršajno je prijavljeno pet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač motocikla i vozač bicikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 1.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!