489. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11 godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i ljubiteljima dobre glazbe.

Ovaj utorak 15. lipnja na redu je 489. emisija ”Blues za vas”. Osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

489. emisija ”Blues za vas” vraća se u svoju standardnu programsku shemu i standardnim rubrikama u emisiji. Večaras vas očekuje istinska i prava rock n’ blues ”raspaljotka” koju će svojom glazbom uobličiti:JOE BONAMASSA, NEW MOON JELLY ROLL FREEDOM ROCKERS (feat Luther Dickinson), REV. PEYTON’S BIG DAMN BAND, GARY
MOORE, MICK FLEETWOOD & FRIENDS (Billy F Gibbons & Kirk Hammett), THE BLACK
KEYS, DEB RYDER, MINDI ABAIR, BIG CHIEF MONK BOUDREAUX, THE ATOMIC 44’s, BILLY F GIBBONS.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam stiže Boris Duginovački–Zamba što
znači da na kraju razgoovra slušamo Voodoo Ramble po izboru i najavi samog Zambe.

Slijedi kratki izvještaj sa proteklog 12th ZIBFa uz promociju novog singla Tony Lee
Kinga, potom slijedi jedna pjesma s novog albuma ”Mr. Song Child” RUST RED
ROMANCE a tu je i pjesma sa zadnjeg studijskog albuma PATTI PARKS.

Na samom kraju slušamo mladog glazbenika EDDIe 9V koji pjesmom ”Travellin’ Man”
predstavlja svoj zadnji studijski album ”Little Black Flies”, kojeg je 28. svibnja objavila
njemačka blues izdavačka kuća Ruf Records.

U emisiji još će nastupiti: ROB STONE Feat. ELENA KATO & HIROSHI EGUCHI, CLARENCE SPADY, BIG CHIEF MONK BOUDREAUX, BOK BLUES, JP WILLIAMS BLUES BAND featuring EKAT PEREYRA, TOMISLAV GOLUBAN, REVEREND FREAKCHILD. VOODOO RAMBLE .i TOO SLIM & THE TAILDRAGGERS..

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu novi singl ”Too Much Like I Care”, koju izvodi POLLY O KEARY AND THE RHYTHM MAKERS.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20:00 do 22:00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!