Dani otvorenih vrata udruga 2021.

Kao i posljednjih devet godina, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i ove godine organizirao je Dane otvorenih vrata udruga čiji cilj je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima.

Tema ovogodišnje manifestacije je “Krizna situacija = šansa za novi početak”, a zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa, Dani otvorenih vrata udruga održali su se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Koprivničko-križevačkoj županiji. Udruge su bile pozvane da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizirao je virtualnu raspravu pod nazivom “Krizna situacija = šansa za novi početak” s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak.

Pratite nas na društvenim mrežama!