Gdje kupiti elegantnu ili ležernu odjevnu kombinaciju? Mi znamo, a vi?

Prije nekoliko mjeseci jedna od naših suradnica otvorila je novi salon mode po imenu “Modni kutak Aurora” , a ponudi možete pronaći bogat asortiman moderne odjele za djevojke i žene.

– Već godinama razmišljam otvoriti butik, no nikako se nisam mogla odlučiti s obzirom na to kako je u Križevcima već mnogo butika koji nude vrhunske komade odjeće po pristupačnim cijenama, odlučila sam kako je najpametnije uložiti u online boutique.
Dakle, ovdje imamo robu manjih brojeva, za mlađe osobe i ono što je novost ovdje u ponudi imamo i odjeću većih brojeva koji su stvarno traženi- ispričala nam je voditeljica online trgovine

“U ponudi u ženskom asortimanu naći ćete
svečanije, elegantnije haljine, majice za svakodnevnu upotrebu kao i one za svečanije trenutke. Također, u ponudi možete naći i torbice te raznovrsni nakit.
Interijer smo uređivali suprug i ja, a željela sam da bez obzira na to što je to trenutno samo internet trgovina, da objekt diše svježinom, urednošću i prije svega daje jedan moderan izgled.
Radno vrijeme nemamo, dostupni smo od 0-24 svakim danom, pa čak i nedjeljom. Ako vam je potrebna ležerna ili elegantna kombinacija zavirite na Facebook stranicu Modni kutak Aurora i možda baš pronađete nešto po svome guštu.”-izjavila je vlasnica koja jednoj od naših čitateljica poklanja jednu modnu kombinaciju po izboru iz nove kolekcije. Igra traje do utorka, a sve što morate učiniti je označiti stranicu Modni kutak Aurora i Radio Križevci sa sviđa mi se, označiti jednu prijateljicu te napisati zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu.

Pogledajte što sve možete pronaći u ovom modnom kutku

Ovo je samo jedan mali djelić, ostalo pogledajte na Facebook stranici Modni kutak Aurora.

Pratite nas na društvenim mrežama!