Koren i Kešer iznad nesuglasica nakon jučerašnje konstituirajuće sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije

Nakon jučerašnje konstituirajuće sjednice  Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, predstavnicima medija obratili su se župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer.

„Današnji tijek sjednice, a posebno dogovor da ona bude održana u ovom formatu, garantira tolerantniju komunikaciju među svima nama i da ćemo postići dogovor do predviđenog zakonskog roka od mjesec dana. Ovog trenutka je nemoguće reći kako će to u konačnici rezultirati, ali tijek i način komunikacije je po meni bio izuzetno korektan i on garantira da ćemo uspjeti formirati predstavničko tijelo koje je garancija realizacije svih projekata koje je izvršna vlast donijela“, poručio je župan Koren.

Mladen Kešer kazao je kako je napravljen prvi korak u formiranju Županijske skupštine te kako vjeruje da će ona u roku od 30 dana biti i konstituirana.

 „Ovog trenutka treba zatomiti određene nesuglasice jer građani od nas očekuju projekte koje smo najavljivali. Ukoliko Skupština ne bi bila formirana, građane bi uvukli u određeni problem“ dodao je Kešer.

Služba ureda župana

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!