Nasmijana lica naših sugrađana dokaz su da je ljeto na vratima. Evo koga smo sve sreli na križevačkoj špici

Današnji dan savršen je za bijeg iz kuće, šetnju i uživanje na suncu. Prošetali smo centrom Križevaca gdje smo sretali uglavnom sretna i nasmijana lica naših sugrađana kojih je danas bilo stvarno dosta. Mnogi su Križevčani danas, nakon dugo vremena, prošetali svojim gradom i uživali na suncu uz gutljaje tople kave. Dobro raspoloženi, sreli su pritom neke drage ljude, popili kavu iz svog omiljenog kafića, sjeli desetak minuta na neku klupicu u centru grada i razgovarali.

“Prelijepo je vrijeme, grad se malo popunio, svi su na distanci, pijemo kavu iz kafića, sjedimo, grijemo se na suncu i skupljamo vitamin D” – rekla nam je jedna poznanica koja, bez obzira na vremenske uvjete, sa svojim suprugom svaki dan ode do grada na kavu.

“Najdraže mi je kada poslije kupovine na tržnici sjednem ovdje kod svog prijatelja slastičarnicu “Zdravljak” i popijem s ‘guštom’ kavu. Danas je na svu sreću sunčani dan pa je samim time i idealan za kavu na terasi”- priča nam striček Joža dok uživa na sunčanoj terasi u centru Križevaca

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!