NERF zona za najmlađe u centru Križevaca

Jučer je u Križevcima započeo “Sportski vikŽend”. Na žalost, nismo imali prilike uživati u klasičnom Spravišču, no s obzirom na to da se svakog vikenda događa nešto, možemo reći da smo prilično zadovoljni sadržajem koji se odvija, pogotovo kad se radi o dječjim aktivnostima. Osim utrke “Hodaj, trči, vozi za Maslačak”, organizirane su mnoge aktivnosti, a među njima i NERF zona za najmlađe.
O čemu se točno radi ispričala nam je vlasnica “Spartans Gym” Martina Cigler koja je bila zadužena za aktivnosti za naše najmlađe.

“NERF zona je mjesto battle igara gdje igrači odabiru igru (eliminacija, osvoji bazu, radioaktivni…) i kroz timsku igru cilj je doći do pobijede. Najsličnija je paintballu samo što se ovdje koriste popularni NERF pištolji, a projektili kojima se gađa su od spužve te potpuno sigurni za djecu. Također, ovisno o dobi i želji igrača NERF ZONA može postati poligon s preprekama i gađanjem različitih meta. Ovom igrom razvija se motorika i preciznost. U NERF-u svi budu pobjednici i dobivaju svoju medalju. – izjavila je organizatorica Martina Cigler

Na našu veliku žalost ova aktivnost odigravala se u samom centru Križevaca u vrijeme kada je Hrvatska igrala protiv Češke, pa je odaziv roditelja i djece bio nešto manji od očekivanog. No ako ste propustili ovakvu odličnu stvar, uvijek možete svoje dijete razveseliti tako što ćete mu priuštiti NERF zonu na proslavi povodom rođendana ili uz prethodnu rezervaciju na 091 152 3586.
Za naše najmlađe ionako je potrebno da se čim više kreću, da se igraju i zabavljaju, stoga je ovo idealan način jer motorika je nužna za izvođenje nebrojeno mnogo svakodnevnih zadataka koje mi odrasli izvodimo s lakoćom, a koje djeca od rođenja do predškolske dobi moraju uvježbavati kroz zabavne aktivnosti koje će prihvatiti kao igru.

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Martina Cigler

Pratite nas na društvenim mrežama!