Poziv građanima na sudjelovanje u 24-satnoj akciji nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća koje su izazvali vozači pod utjecajem alkohola i stradavanja osoba u istima, Policijska uprava koprivničko-križevačka, zajedno s ostalim policijskim upravama u Republici Hrvatskoj, ali i u suradnji s ROADPOL-om (Mrežom prometne policije zemalja Europske unije), od 16. do 22. lipnja 2021. godine provodit će pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati u subotu 19. lipnja do 7 sati u nedjelju 20. lipnja 2021. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
Pozivamo Vas – građane da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora vozača radi utvrđivanja upravljaju li vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
Sve zainteresirane građane molimo da nam do 12. lipnja 2021. godine putem e-pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke ( koprivnicko-krizevacka@policija.hr ) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta koja predlažu kao lokacije za vršenje nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.   

Pratite nas na društvenim mrežama!