Razvijamo održivi prometni sustav zajedno – ispunite online upitnik o mobilnosti na području Križevaca

Poštovane Križevčanke i poštovani Križevčani,
u svrhu izrade Plana održive urbane mobilnosti Grada Križevaca – SUMP Križevci, a s ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja Vaših postojećih i budućih potreba za mobilnošću, Grad Križevci provodi anonimno online ispitivanje stava javnosti.
Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Grada Križevaca, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:
• osnovne i statističke informacije
• sredstva mobilnosti
• informacije o putovanjima
• promjena navika putovanja
• stavovi i motivacije
Navedena tematska područja, odnose se na Vaše dosadašnje navike i stavove, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19. Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i podržite definiranje zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Grada Križevaca i pomozite nam poboljšati prometni sustav Grada.

Online upitnik je moguće ispuniti do 20. lipnja 2021. g., a dostupan je na sljedećoj poveznici:  https://academica.hr/surveys/krizevci/

Vaši odgovori će biti korišteni isključivo u znanstveno-istraživačke svrhe, a Vaš identitet ostaje očuvan sukladno odredbi GDPR.
Cijenimo Vašu spremnost na suradnju na čemu unaprijed zahvaljujemo!

Grad Križevci u suradnji s ACADEMICA d.o.o.

U svezi potencijalnih pitanja ili dodatnih objašnjenja, obratite nam se putem elektronske pošte info@krizevci.hr.

Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!