Simbioza mladih i iskusnih vozača u nedjelju će Križevcima donijeti dobru atmosferu

Bez obzira na vrijeme, ove nas nedjelje u Križevcima očekuje dobra utrka!

Danas, 15. lipnja održana je tiskovna konferencija moto utrke ”Nagrada Križevaca 2021” koja se održava ove nedjelje. Tiskovnoj konferenciji prisustvovali su vozači Karlo Gršić, Petar Marenčić, Ivan Višak i Andrija Rončević, gradonačelnik Mario Rajn, predsjednik MK ”Križevci” Zdravko Višak, Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin, trener Dražen Kemenović i Tomislav Košić.

Ljubitelj motosportova koji nas svaki put iznova oduševljava svojim duhom i borbenošću Ivan Višak ove godine vozi u dvije klase – 600 i 1000. ”Spreman sam psihički i fizički, borac sam, ne bojim se nikoga i uživam u tome. Možda će u klasi 600 biti teško uzeti pobjedu i sedmi put zaredom, no nema predaje. Nadam se novoj pobjedi! U klasi 1000 očekujem uzeti bodove, ako osjetim da mogu ići ću, no ne glavom kroz zid jer za time nema potrebe. Uzbuđen sam i guštam, a to mi je najbitnija stvar. Moramo samo razmišljati pozitivno. Što se tiče vremena slobodno neka padne kiša jer su dečki tako i tako uplašeni. Bit će jedna lijepa utrka i svi će sigurno uživati.”

Andrija Rončević pozdravio je prisutne, te kazao: ”Sreća me prati, već 6 godina zaredom bio sam prvak u klasi OLDTIMERI. Mladost je mladost, no mi smo tu još uvijek koji se nedamo. Oldtimeri su motori iz moje mladosti, biti će to zanimljiva i uzbudljiva utrka. Sretno svima!”

Križevački gradonačelnik Mario Rajn zahvalio je organizatorima, iskazao zadovoljstvo održavanjem utrke, kazao kako za naš grad motociklizma ova tradicionalna moto utrka predstavlja centralno događanje, te najavio sportski vikend koji je pred nama.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin zahvalio je sudionicima i pokroviteljima, najavio uzbudljivu utrku, te pozvao ljubitelje motociklizma da se pridruže nedjeljnoj manifestaciji i zajedno uživaju u lijepom sunčanom danu, te motornom spektaklu.

Dražen Kemenović izrazio je zadovoljstvo dolaskom mladih vozača koji će u simbiozi sa iskusnijim vozačima prirediti dobru trku, te kazao sljedeće: ”Veseli me da su gradske trke i dalje žive, bitno je da se igrači vole i da ulažu proteste jer znači da im je stalo.”

Mlade nade Karlo Gršić i Petar Marenčić zahvalili su ljubiteljima motociklizma i najavili dobru atmosferu i trku.

radiokrizevci.hr/hs

Pratite nas na društvenim mrežama!