U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, 13 prometnih nesreća, devet prekršaja narušavanja javnog reda i mira i dva požara

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta i šest kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije.
Kazneno je prijavljeno osam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je devet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj davanja pića pijanim osobama, dva prekršaja tučnjave, tri prekršaja drskog ponašanja i prekršaj držanja životinja bez nadzora.  
Prekršajno je prijavljeno 16 osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše su ozlijeđena četiri vozača osobnih automobila, vozač teretnog automobila, vozačica bicikla i troje putnika u osobnim automobilima. Također, ozlijeđena je vozačica osobnog automobila i vozač mopeda, za koje će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu i otvorenom prostoru, a ozlijeđenih osoba nije bilo.  

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečena su tri maloljetnika mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!