U subotu sajam kreative križevačkog kraja 

U suradnji Grada Križevaca, Turističke zajednice Grada Križevaca i križevačkih kreativaca, u  subotu, 12. lipnja na Trgu Antuna Nemčića održat će se sajam kreative križevačkog kraja. 

Riječ je o sajmu na kojem će posjetitelji moći razgledati i kupiti brojne rukotvorine, od  ukrasnih i umjetnih predmeta do nakita, igračaka, suvenira i ostalog.  

Osim prezentacije i prodaje rukotvorina, građani se mogu uključiti i u nekoliko prigodnih  sadržaja u skladu s epidemiološkim mjerama. Tako će se održati radionica oslikavanja  platnenih torbi pod vodstvom Jadranke Šogorić, a obilježit će se i Međunarodni dan joge pod  pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Republici Hrvatskoj i to kroz sat „Joge za  djecu“ i sat „Joge za sve“ koje će održati Olga Razum Šujica i Ljiljana Budić. 

Također, tijekom dana građani će moći razgledati i radove seniora Križevačkog likovnog  kruga na temu „Križevačke vedute“ 

Križevački ulični festival edukacije i razbibrige K.U.F.E.R. i ove godine nudi raznovrstan  sadržaj koji započinje 11. lipnja, a 12. lipnja nakon sajma i joge na rasporedu su tri predstave  i glazbeni program na otvorenom u dvorištu Galerije K2. Organizator je Udruga K.V.A.R.K., a  broj posjetitelja je ograničen. 

Sva događanja se odvijaju u skladu s epidemiološkim mjerama pa molimo sve posjetitelje da  se istih pridržavaju. 

Svi zainteresirani za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih rukotvorina na sajmu, mogu se  prijaviti na Javni poziv koji je objavljen na stranicama Grada Križevaca:    https://krizevci.hr/dokumenti/javni-poziv-za-dostavu-prijava-za-izlaganje-prezentaciju-i prodaju-rukotvorina-krizevackog-kraja-na-sajmu-proljetna-kreativa-u-krizevcima/ 

Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!