Vatreni ostali bez ključnog igrača! Perišić pozitivan na koronavirus

Hrvatska je jako oslabljena za utakmicu sa Španjolskom. Korona je Hrvatima uzela jednu od najvećih zvijezda taman prije utakmice sa Španjolskom. Utakmice grupne faze ovog Eura dokazale su koliko Perišić znači Hrvatskoj jer je zabio dva i namjestio još jedan ključni gol. Od ukupno četiri koja je Hrvatska zabila!’, piše Mundo Deportivo i ističe:

‘Perišić je Hrvatskoj omogućio prolazak u osminu finala i sada ondje ne može igrati. A za Hrvatsku je u 104 odigrane utakmice zabio 30 golova, od kojih su mnogi bili ključni za uspjehe reprezentacije. Na impresivnom popisu reprezentacija kojima je zabijao odlučujuće golove je i Španjolska, ali sada na ovom Euru je ipak neće biti!’

Da, Španjolce još uvijek boli Euro 2016. godine kad je Hrvatska pobijedila Španjolsku 2:1, a Perišić je briljirao. Prvo je asistirao Nikoli Kaliniću, a onda je u 87. minuti zabio za pobjedu.
‘Ovo je veliki udarac za Hrvatsku, ali i izostanak igrača kojeg se španjolski navijači ne žele sjećati. Zagorčao nam je Perišić život, baš na Euru! Ali onom prošlom 2016. godine, zabio je Ivan Perišić Španjolskoj gol za pobjedu Hrvatske, kojom je ‘furiji’ uzeo prvo mjesto u skupini’, podsjeća Marca u svom tekstu i napominje:

‘Ivan Perišić je ključni igrač Hrvatske, ali on sada – umjesto da ide u Kopenhagen na utakmicu osmine finala protiv Španjolske – ostaje deset dana u izolaciji jer je njegov test na koronavirus pozitivan.’

Izvor: tportal.hr, Foto; wikimedia commons

Pratite nas na društvenim mrežama!