Danas drugo kolo prvenstva – utakmice u Koprivnici i Gorici

U subotu su na rasporedu dvije utakmice drugog gola Hrvatski Telekom Prve lige. U Koprivnici igraju Slaven Belupo i Lokomotiva (18.55), a Gorica je domaćin Šibeniku (21)

Slaven Belupo – Lokomotiva (18.55)

Koprivnička momčad u prvom kolu upisala je veliku pobjedu na Maksimiru protiv Dinama rezultatom 0:2, a sada će tražiti nova tri boda.

‘Čeka nas teža i potpuno drugačija utakmica od one koju smo imali u prošlom kolu protiv Dinama, ali spremni smo za novi izazov. Želimo zadovoljiti naše navijače kroz zalaganje i igru i, naravno, želimo pobijediti. Svjesni smo komplikacija zbog situacije s COVID-om, ali svi bismo voljeli da naši navijači, čija nam je podrška potrebna, dođu u što većem broju jer se nogomet igra zbog njih’, najavio je utakmicu trener domaćina Dean Klafurić.

Gorica – Šibenik (21)

Nakon poraza na Rujevici (0:2) na otvaranju prvenstva, HNK Gorica na svom Gradskom stadionu dočekuje Šibenik.

‘Analizirali smo ogled s Rijekom i dojam se nije promijenio. Odigrali smo dobru utakmicu, sve čestitke igračima na angažmanu, ali dogodili su nam se propusti koje smo skupo platili. Sad nas čeka Šibenik, koji je u Osijeku odigrao jako dobro, unatoč porazu 0:3, što znači da ćemo mi morati biti na visokoj razini. Vjerujem da i hoćemo, da možemo dobiti utakmicu’, govorio je trener Krunoslav Rendulić.

Pratite nas na društvenim mrežama!