Na čelu Stožera civilne zaštite i dalje Mario Martinčević

Imenovan je novi Stožer civilne zaštite Grada Križevaca, a načelnik je i dalje ostao Mario Martinčević, dok je zamjenik načelnika Sandro Novosel. Ostali članovi su zastupljeni iz žurnih službi koji bi prvi trebali djelovati u slučaju potrebe.

  • “Proteklih mjeseci naš Stožer najviše je bio zaokupljen provođenjem cijepljenja u Križevcima i do sada smo organizirali 11 punktova cijepljenja. Za dobru organizaciju pohvaljeni smo sa viših razina kao jedan od najbolje organiziranih gradova. Jedno cijepljenje provedeno je sa cjepivom AstraZenec, a sva ostala sa Pfizerom.” – kaže načelnik Stožera CZ Mario Marinčević.

Zahvaljuje svima koji su do sada sudjelovali u provođenju cijepljenja: komunalnim redarima Grada Križevaca, križevačkim vatrogascima koji su prevozili opremu, te posebno djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Križevci.

-“Oni su provodili unutarnju organizaciju u dvorani. Moram reći da su najbrojniji te je svaka akcija tekla bez zamjerke i zato ih treba posebno pohvaliti. Osim toga, naše medicinsko osoblje kroz cijelu ovu krizu COVID-19 podnijelo je najveći teret i njima moramo puno zahvaliti. 

Pozivam i dalje građane na odgovorno ponašanje jer korona nije završila i volio bih da se odgovornim ponašanjem izbjegne scenarij koji smo imali prijašnjih mjeseci ” – napominje načelnik Stožera civilne zaštite Mario Martinčević.    

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!