Nastupom Vatre otvara se Ljeto na Zrinskom u Koprivnici

U središnjem gradskom parku u Koprivnici, jučer 12. srpnja održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program ljetne manifestacije Ljeto na Zrinskom. Manifestacija će započeti u četvrtak 15. srpnja Ljetnim kinom na otvorenom, dok će idućeg dana 16. srpnja na koprivničkoj ljetnoj pozornici nastupiti Vatra. Završni koncert planiran je dana 20. kolovoza koncertom Marka Tolje. Tradicionalno Ljeto na Zrinskom obilježit će nastupi brojnih glazbenika i bendova. U Koprivnici će tako nastupiti Silente, Tragovi, Klapa Cambi, Crvena jabuka, Tamburaški sastav Mjesečina, Re-Beats, Gungula, Ivan Grobenski, Laura Mjeda, Filip Rudan, Saša Lozar, Matija Cek & The Funkensteins i ERIC. Drago nam je da su korona mjere i uvjeti popustili i da možemo nastaviti s tradicijom koja se pokazala u našem gradu kao jako lijepa i prihvaćena od građana i gostiju. Ove godine imamo jedna od najobuhvatnijih programa, dali smo si truda da organiziramo nešto za svakoga – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te se zahvalio svim sponzorima na lijepoj suradnji koja je ostvarena i pozvao sve da dođu na ljetnu manifestaciju.

U organizaciji manifestacije sudjeluje Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica koje će se pobrinuti za prigodno uređenje grada. I ove su godine utorak i četvrtak rezervirani za Ljetno kino pod zvijezdama pod pokroviteljstvom Podravke. Srijeda je dan za sport, rekreaciju i dječje zezancije, a imamo i zonu za opuštanje i odmaranje. Svatko od nas moći će uzeti knjigu iz knjigokantice koju će puniti naša Knjižnica, leći na naše ležaljke i upotpuniti si vrijeme – kazala je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Iz Komunalca su također istaknuli kako će ove godine i gradski park biti prigodno ukrašen i to paljenjem 4500 led lampica.

Uz razne tematske sadržaje organiziran je i program vezan uz zdravu prehranu pa će tako radionicu o zdravoj prehrani za djecu u subotu 17. srpnja u Smuteku održati Željka Klemenčić.

Ove godine glavni pokrovitelj Ljetnog kina pod zvijezdama je Podravka. .

Ove godine uz dan za igru, najmlađim Koprivničancima na raspolaganju će biti i kazališne predstave na otvorenom. Pokrovitelj predstava je Vemo trade, dok će se pod pokroviteljstvom Hartmanna održati „Bajkaonice“ za naše najmlađe.

(Grad Koprivnica)

Pratite nas na društvenim mrežama!