Robin ljetno kino još 31. srpnja na Nemčiću – i u subotu bio prepun park

Robin ljetno kino na Nemčiću četvrtu godinu za redom donijelo je odličnu atmosferu, puno zabave i puno, puno osmjeha svih posjetitelja ljetnog kina na otvorenom u Križevcima!

Mališani su i prošlu subotu u poslijepodnevnim satima i navečer mogli uživati na besplatnim napuhancima te pogledati projekciju animiranog filma Luis i društvo iz svemira. Prije filma nastupili su članovi glupe FLANEUR koji su zabavili posjetitelje.

Preostala je još jedna subota 4. Robin ljetnog kina, 31. srpnja za kada se najavljuje od 20 sati nastup Vlatka Štampara, a u 21 sat akcija/komedija Holywoodska prevara.

4. Robin ljetno kino na Nemčiću organiziraju Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci i oni brinu za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću i tehničku opremu za projiciranje filmova, tehnički kino podržava udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!