U Koprivnici se upravo održavaju aktivnosti “Volonteri u parku” i “Hodanjem do zdravlja”

Danas, 10. srpnja 2021. godine s početkom u 9.00 sati ispred zgrade Gradske uprave Grada Koprivnice održana je aktivnost „Hodanjem do zdravlja“. Uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine. Hodala se staza duga četiri kilometra.

Aktivnost „Volonteri u parku“  održana je s početkom u 10.00 sati u glavnom Gradskom parku grada Koprivnice.

Sportski centar Cerine i Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica provesti će – Program Budi FIT! Pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra „Cerine“ održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“ organizirane su u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

(Grad Koprivnica)

Pratite nas na društvenim mrežama!