Buran tjedan! 15 kaznenih djela, devet prometnih nesreća, šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, devet prometnih nesreća, šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira i požar na građevinskom objektu

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta i četiri kaznena djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj drskog ponašanja.
Prekršajno je prijavljeno osam osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač mopeda, a lakše dva vozača osobnih automobila. Također, ozlijeđeno je dvoje vozača osobnih automobila i dva putnika u osobnim automobilima, za koje će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 30.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!