Danas do 11 sati cijepljenje za građane Križevaca i okolice

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca danas je građanima Križevaca i okolice omogućeno cijepljenje protiv bolesti COVID-19. Građani su iskoristili ovu priliku, neki su došli po prvu dozu, a drugi po drugu dozu Pfeizer cjepiva, a svi oni koji to nisu mogli danas, imaju priliku cijepiti se već sutra u Koprivnici.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla izjavila nam je ovom prilikom kako, obzirom na rast broja novooboljelih, jedino pridržavanjem mjera i cijepljenjem možemo držati epidemiju pod kontrolom, uz neometano funkcioniranje bolničkog sustava.

Apeliram na sugrađane da se pridržavaju mjera, ali prije svega da se cijepe. “ .-  kazala je ravnateljica Vadla te ujedno najavila jesensku shemu cijepljenja: „Prvi punkt u jesenskoj shemi bit će 4. rujna, pratimo situaciju i interes građana te ćemo svima koji su dobili prvu dozu omogućiti da se cijepe i drugom dozom, a dalje će se cijepljenje odvijati prema jesenskoj shemi.” – kazala je ravnateljica Draženka Vadla.

Evo što smo zabilježili danas prijepodne na cijepljenju u Križevcima.

ji/radiokrizevci.hr.

Pratite nas na društvenim mrežama!