HAK pokrenuo uslugu najma vozila

Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi sa svojom zajedničkom novoosnovanom tvrtkom kćeri HAK Rent a car d.o.o. pokrenuli su novu uslugu kojom će članovima omogućiti korištenje zamjenskih vozila, a ostalim vozačima na tržištu ponuditi uslugu najma vozila.

Usluga je aktivna i temelji se na ponudi zamjenskih vozila, kako članovima Hrvatskog autokluba, tako i svim ostalim klijentima kojima je potrebna standardna usluga najma vozila. U projektu aktivno sudjeluje više autoklubova udruženih u HAK, prije svega kao lokacije za smještaj, distribuciju i održavanje automobila.

Sinergijski efekt infrastrukture HAK-a i mreže lokacija te nova programska rješenja, doprinose visokoj razini kvalitete i brzini usluge, a troškovi za novu uslugu bit će značajno manji, tj. sa značajnim pozitivnim financijskim efektom za sve korisnike usluge.

-“Za sada smo na osam lokacija u Hrvatskoj, a vodili smo računa da smo rasprostranjeni po svim dijelovima Hrvatske. Nastojat ćemo se u idućim godinama proširiti po svim lokacijama gdje HAK ima mogućnost ponuditi ovakvu vrstu usluge.

Ova nova usluga će obogatiti postojeću ponudu klubova i HAK-a.” – rekao je direktor Rent a cara Radoš Vlahović te istakao dobru suradnju s Automoto klubom Križevci.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin podsjeća da se nudi nekoliko paketa usluga: Start, Optimum – obiteljsko članstvo i Europa koji nude određene pogodnosti :

“Želimo izjednačiti prava naših članova sa pravima članova u ostalim zemljama EU. U dvorištu našeg AMK za sada nije niti jedno vozilo Rent a cara, ali naša velika prednost je blizina Zagreba pa u 50-tak minuta dobijete takvo vozilo. Član mora zvati na 1987, opiše svoje probleme i može ostvariti zamjensko vozilo. Tu su i redovna članska prava i pogodnosti koje imamo kao pomoć na cesti kad ostanemo u kvaru ili prometnoj nesreći. Podsjećam i da imamo naše ugovorne partnere, zadnji od njih je ABC Križevci, a ima i ostalih koji nude pogodnosti i popuste članovima HAK-a. Ovo je nova usluga i vjerujem da će zaživjeti. Ako se nešto dogodi, imate rješenje, nazovite HAK koji je s vama od 0-24 sata” – kaže Stjepan Peršin.

Projekt je proistekao iz realne potrebe postojećih HAK članova za zamjenskim vozilima, kao i zbog dodatnog razvoja članskih pogodnosti te potrebama za mobilnošću i sigurnošću na putu i ostalih vozača koji još nisu dio HAK članstva, ističe direktor Radoš Vlahović.  

Za više informacija o HAK Rent a car usluzi obratite se na:

  1. Izravan kontakt telefon za rent a car uslugu 072 198700
  2. Tel. 1987 za zamjensko vozilo u sklopu usluge tehničke pomoći na cesti
  3. Web: www.hak-rentacar.hr
  4. E-mail: reservations@hak-rentacar.hr
Pratite nas na društvenim mrežama!