Javni poziv za besplatni tečaj samoobrane KravMage

Pozivamo sve zainteresirane djevojke/žene s područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave na besplatni tečaj Krav Mage, sustav samoobrane s jedinstvenim i logičnim pristupom.
Zbog širokog spektra tema koje obuhvaća, Krav Maga pruža alate za neutralizaciju stresnih situacija od poslovnog i privatnog života, sve do rješenja mogućih konflikata. Neke od važnijih značajki Krav Mage su jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.
Želite li naučiti kako preventivno djelovati i zaustaviti napad na vrijeme, kako iskoristiti maksimum svoje fizičke snage, kako zadržati fokus i kako najbolje reagirati u kritičnoj situaciji.
Prijavite se na besplatan Krav maga tečaj koji će se provoditi u Križevcima.

Tko se može prijaviti:
punoljetne djevojke/žene
Prvi trening počinje u subotu 11. 09. 2021.godine u dvorani Osnovne škole “Vladimir Nazor“ Križevci u vremenu od 9 – 11.30 sati. Daljnji termini dogovaraju se ovisno o raspoloživosti grupe.
Rok za prijavu: 09. 09. 2021. godine
Kako se prijaviti:
putem e-maila: info@udruga-hera.info ili na telefon 048 271 335. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime te kontakt podatke.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 048/271-335 ili E-mail: info@udruga-hera.info.

Krav maga tečaj samoobrane za žene dio je aktivnosti projekta “Savjetovalište za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja” kojeg provodi Udruga “HERA“ Križevci-za zaštitu i promicanje ljudskih prava u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
(HERA Križevci)

Pratite nas na društvenim mrežama!