“Lov” na Ligu prvaka: Pred nogometašima Dinama večeras je velika zadaća

Nogometaši Dinama u srijedu od 21 sat na Maksimiru će dočekati moldavski Sheriff u uzvratu play-offa Lige prvaka. Moldavska momčad u Zagreb dolazi s prednošću od 3:0 iz prve utakmice.

Trener Dinama Damir Krznar najavio je da će njegovi nogometaši od prve minute krenuti napadački i silovito, ali čvrsto i odgovorno u obrani. čvrsto i odgovorno u obrani.

“Ovo je specifična, posebna, jedinstvena utakmica. Svaka je za sebe tako da sve one statistike u neku ruku padaju u vodu. Osim toga, uvijek se volimo loviti za „zakon velikih brojeva“, jednom im se mora dogoditi. Bitno je da mi pokušamo svoje ciljeve i planove realizirati na najbolji način, a onda će se to pretvoriti u željeni rezultat”, rekao je Krznar.

Dodao je da ne zanemaruju kvalitetu Sheriffa. Za protivničku je momčad rekao da je vrlo kompaktna u obrani i opasna u napadu. “Na nama je limitirati njihove dobre strane, a iskoristiti pukotine u obrani. A tih pukotina ima”, rekao je.

S druge strane, trener Sheriffa Jurij Vernidub rejkao je da su zaboravili prvu utakmicu i u potpunosti su koncentrirani na uzvrat.

“Jako smo se ozbiljno pripremili za utakmicu. Zaboravili smo rezultat iz prve utakmice. Pripremali smo se cijeli tjedan da izađemo na teren i odigramo dobar nogomet. Naravno, Dinamo je vrlo ozbiljna ekipa europskog nivoa”, poručio je.

Prijenos utakmice je na Drugom programu HTV-a.

Izvor: nacional.hr, Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!