Mirko Reciklirko posjetio “Lino kup” na teniskim terenima

Mirko Reciklirko posjetio je “Lino kup 2021”, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina u Koprivnici, a sve u svrhu promocije edukativnih aktivnosti i sadržaja vezanih uz razvrstavanje otpada.

Komunalac d.o.o. kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne radionice. Nastojimo građane što više uključiti u razvrstavanje otpada uz razne edukativne sadržaje.

Podršku u teniskim mečevima mladim i perspektivnim tenisačima dao je i Mirko Reciklirko koji se i sam okušao u teniskim pokretima.

“Lino kup 2021” okupio je više od 60 natjecatelja iz cijele Hrvatske i jedan je od najjačih turnira ove kategorije. Posjetitelji i sudionici turnira imali su priliku upoznati se sa svakodnevnom ponudom Smuteka te su  uživali u bogatom izboru doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih i sezonskih menija po pristupačnim cijenama.

Komunalac Koprivnica

Pratite nas na društvenim mrežama!