U proteklom tjednu 60 kaznenih djela, 19 prometnih nesreća, pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira i požar na građevinskom objektu

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 60 kaznenih djela, od kojih 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, 32 kaznena djela organiziranog kriminaliteta, 12 kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 13 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike i dva prekršaja držanja životinja bez nadzora.
Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.  

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od kojih šest s ozlijeđenim osobama i 13 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila, a lakše dva vozača osobnih automobila, dva putnika u osobnim automobilima i vozač bicikla. Također, ozlijeđen je vozač motocikla i putnica na motociklu, za koje će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 5.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!