U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, dva požara i osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, devet kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.
Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike, dva prekršaja tučnjave, dva prekršaja drskog ponašanja, prekršaj držanja životinja bez nadzora i dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih sedam s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno dvoje vozača osobnih automobila i tri putnice u osobnim automobilima. Također, ozlijeđen je vozač teretnog automobila, vozač traktora, vozač osobnog automobila i dva vozača bicikla, za koje će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na otvorenom prostoru, nije bilo ozlijeđenih osoba niti materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečeno je troje maloljetnika mlađih od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!