Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala izvještajnu sjednicu

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je svoju izvještajnu sjednicu na kojoj su predstavljene mnogobrojne aktivnosti članova u prošloj godini te plan rada za ovu godinu.
Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Katica Vojta pozdravivši počasnog predsjednika Ivana Matušina i sve prisutne. Na sjednicu nije bilo moguće pozvati goste jer je odlukom stožera Civilne zaštite ograničen broj osoba koje mogu prisustvovati ovakvom skupu, pa se sjednica održala u prostorima Udruge. U skladu s odredbama Statuta i poslovnika predloženo je da se izabere radno voditeljstvo za sjednicu. Predstavivši Izvješće o radu udruge za prošlu godinu predsjednica Katica Vojta istaknula je aktivan rad članova udruge u sudjelovanju u mješovitom pjevačkom zboru, organiziranjem druženja, predavanja za umirovljenike o raznim temama, odlascima na izlete, posjete kazalištu, kulturnim događanjima i sportskim natjecanjima. U svom radu surađivali su i s drugim srodnim udrugama, Maticom umirovljenika Hrvatske, Udrugom Maslačak Križevci te Gradom Križevcima i Koprivničko – križevačkom županijom kojima je zahvalila na dodijeljenim sredstvima za programe udruge.
Na skupštini su članovi udruge usvojili izvješće o radu u 2020. godinu, financijsko izvješće za prošlu i financijski plan za ovu godinu te program rada za ovu godinu u kojem su navedene brojne aktivnosti i programi, koji će ako to epidemiološke mjere dopuste biti realizirane. Od trinaest točaka dnevnog reda, svi su jednoglasno usvojeni. Za predsjednicu je ponovo izabrana Katica Vojta, a potpredsjednica je i dalje Josipa Fertić. Za tajnicu je ponovo izabrana Višnja Barušić. Za kraj sjednice prisutnima se obratio i počasni predsjednik Ivan Matušin koji je iznio nekoliko prijedloga te poželio svim članovima dobro zdravlje i dug život.

hdrpl

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!